donderdag 22 september 2011

dag 6 na de operatie


Hallo, hier ben ik weer. Ik heb net nederlandse les en kine gehad. Voor de rest gaat het hier zijn gewone gangetje. Gisteren had ik wel even een moeilijk moment. Dan mis ik mijn vriendinnen enorm,maar trek me dan op aan de vele fanmail :). Hopelijk lukt het om binnenkort eens te skypen. Voor degene die zich afvragen hoe ik vanuit mijn bed eet of met de computer werk, hier een paar foto's. Dada

11 opmerkingen:

  1. Amai, dat ziet er lekker uit!
    groetjes,
    Maxime

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat ziet er lekker uit zeg!
    ik wil ook wel zoon frietjes!!!!!!!
    tot nog eens !!

    liefs Kato!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Voilà, we hebben een mailadres aangemaakt voor onze klas, zo kan iedereen reageren!! Verwacht je nu maar aan wat post...
    Dikke knuffel,
    juf Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Noëmi,
    Hopelijk gaat het al wat beter want morgen mag je je weer aan een verrassing van formaat verwachten!!
    Toedeloe

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Piep meid,

    we zijn blij op deze manier toch goed met je te kunnen blijven praten ! Hopelijk valt het een beetje mee en ben je snel terug bij ons !

    groetjes meester Chris

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hey,noemietje,
    gisteren heb je toch even afleiding gehad van enkele vriendinnetjes!volgende keer breng ik misschien weer 2 andere mee,zo heb je regelmatig je hartsvriendinnen bij je,zo blijf je een beetje op de hoogte van de roddels in de klas!(en van de 1 vraagt het aan en de andere zegt het af,...hihi,want ik ben wat te weten gekomen gisteren hoor!!hihi)
    dikke knuffel je tanteke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Noemie,

    denk je dat we thuis ook zo frietjes mogen eten of met de computer spelen ? Positief blijven denken he. Je gaat werk hebben om te skypen !!

    groetjes

    Dominique en Christian

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hey ik hoop dat het lekkere frietjes waren

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Grappig, zo frietjes met mayonnaise in bed...
    Maar ja, ik kan me voorstellen dat jij ze liever zo snel mogelijk weer "rechtop" eet. Maar dat gaat snel komen, hoor, noemie. Probeer de moed er maar goed in te houden.

    Leuk ook dat er vriendinnetjes bij jou op bezoek komen blijkbaar, kan je inderdaad een beetje bijpraten.
    Ikzelf zou je ook wel eens graag komen bezoeken, maar woensdag- en vrijdagochtend, wanneer ons moeke (kristin) komt, zit ik net in frankrijk. Jammer...
    Maar dan hoop ik erna snel eens langs te kunnen komen. En tot dan stuur ik je gewoon hopen fanmail, want dat ben ik wel van je: een fan.

    Dag lieve Noemie,

    Dikke kussen en nog veel goede moed!

    frauke (en co natuurlijk. Want we denken hier veel aan je allen tesamen!)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dag Noemie,
    Hoe gaat het vandaag ? Een beetje beter ? Nog twee daagjes verlof en dan moeten we weer beginnen te werken wat natuurlijk niet zo leuk is hé na 3 weken verlof ! Ik zal Mama eens bellen om te vragen wanneer we je best komen bezoeken. Laat ons maar weten wanneer we ook met jou kunnen skypen ! Groetjes en kusjes
    Nonkel jetski en Tante Dominique

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dag schatteke..
    Wij leven en voelen met u mee.. Sorry dat we nog niet eerder hebben geantwoord maar we wisten niet hoe we dat moesten doen..Computer is voor ons nog een beetje chinees.. In ieder geval tot kort, nu we weten hoe we het moeten doen hoort ge zeker nog van ons..
    Tante Ninneke en nonkel Flavie

    BeantwoordenVerwijderen