woensdag 5 oktober 2011

Voor de eerste keer naar de kinezaal!!!!!

Vandaag ben ik voor de eerste keer naar de kinezaal geweest. Dat was vele fijner dan op de kamer. Ik ben ook voor de eerste keer naar de klas geweest want eerst kwamen de juffen in de kamer maar dat was niet fijn als in de ziekenhuisklas. Maar  mijn echte klas is natuurlijk nog heel veel fijner!!!

5 opmerkingen:

  1. Hallo Noemi,
    je hebt groot gelijk!
    Naar de kinezaal gaan is vele leuker dan de hele tijd in een bed blijven liggen!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Noëmi,

    Fijn dat je weer wat stapjes in de goede richting zet. Naar de kinezaal en de ziekenhuisklas gaan zal in elk geval al voor wat afleiding zorgen en de dag wat breken.
    Ik had vandaag weer een nieuw kindje in de klas, weer een meisje. Tot hiertoe heb ik allemaal heel lieve en flinke kindjes die goed kunnen werken. Veel beter dan mijn taalbadklasje van vorig jaar.
    Vandaag was het ook weer "leerkrachtendag" en de mama's en papa's hebben de juffen en meesters weer goed verwend met mooie versieringen in de klas en rond onze hals. En ook met hele lekkere hapjes ! Tiramisú, chocomousse, cake, muntthee, koekjes, fruitsla, ... Het was echt de moeite !! Ik heb lekker gesmuld ! En ik denk dat er zelfs voor morgen ook nog veel over is. Njam, njam !!

    Groetjes van juf Elke xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dag Noëmi,

    Er stond dus vanalles op je programma vandaag: kine en naar een echte klas ! Je hebt toch nog geen straf gekregen zeker of op de gang moeten zitten, euh ...liggen. Laat ze daar maar eens zien wat een bolleboos jij bent!
    Weet je Noëmi, ik loop al de hele dag met een prachtig halssnoer rond mijn nek dat ik vanochtend van Senne gekregen heb, het prikt wel wat in mijn nek maar dat heb ik er graag voor over! Tom Stoffelen gaf me vanochtend nog een rugmassage, dus mijn dag begon al goed. Ik hoop dat jij ook een leuke dag hebt gehad.
    En morgen ga je vast weer een stapje vooruit !
    Dikke kus,
    Juf Geert

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi noemike !!!;-)

    je hebt gelijk dan moet je niet de hele tijd liggen!
    dat kan wel eens deugt doen en zeker eens bewegen kan nooit kwaad!!
    dikke kus van ons allemaal !!!!!!!!!!!!!!!!!
    katootje :-) ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. groot gelijk!!! dat zal al wat leuker zijn,dan de hele tijd te liggen.
    veeeele groeten ons Billi!:-)

    BeantwoordenVerwijderen