dinsdag 1 november 2011

ssssttt...niet verklappen...!

Van middag zijn we gaan eten bij de pizzahut. Dan heb ik superlang gezeten en ook met de auto gereden. Ssssttt....niet verklappen hoor!!!!

5 opmerkingen:

  1. Foei! Maar je zal er wel van genoten hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Noëmi,

    Je hebt blijkbaar goed genoten van je verlengd weekend of je mini-vakantietje. Het ziet er daar best gezellig uit op de foto's. Ik ben blij dat je al terug goed kan zitten en daardoor van allerlei leuke zaken kan genieten, zoals een lekkere pizza ;-) (Ik zal niks verklappen, hoor.)
    Ik ben gisteren in een cryo-sauna geweest. Dat is een soort cabine waar je in je ondergoed en met dikke sokken aan moet in gaan staan en dan spuiten ze er een gas van -130° in. Klinkt afschuwelijk koud maar het viel eigenlijk heel goed mee. Het duurt ook maar 3 minuutjes. Alleen mijn knieën deden een beetje pijn op het einde en ik kon m'n benen niet goed meer plooien van de kou toen ik eruit kwam. Het was wel een speciaal effect van gevoel.
    Maar ik vind een gewone, warme sauna van 90° met een koude douche of koud zwembad toch wel leuker. En daar kan je langer dan 3 minuten van genieten. Een zwembad van 0° voelt trouwens veel kouder aan dan zo'n sauna van -130°. Waarschijnlijk omdat gas minder koud aanvoelt dan water ? Allé, 't was een leuke, nieuwe ervaring. En nu ga ik me klaarmaken want we gaan naar de Night of the Proms in het Sportpaleis. En nog 1 nachtje slapen en jij mag weer naar huis komen, ja toch hè ?

    Dikke knuffel,

    Juf Elke xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. jij durft nog al veel!!!!!!!
    dat zal lekker geweest zijn.
    En ik zal het niet door vertellen hoor.
    dikkedikkedikkedikkeikke knuffel van Billi.;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jij bent een echte deugniet!!!!!
    naar de pizzahut gaan moet echt leuk zijn!

    Allé dan.

    daag!

    superknuffels en superkussen van Pommeline

    BeantwoordenVerwijderen