zondag 28 augustus 2011

Paardrijden op Nina

Woensdag ben ik gaan paardrijden met Liesbeth. Vroeger deed ik dit vaker, ik heb zelfs al eens een paardrijkamp gedaan. Nu was het al lang geleden.





zondag 21 augustus 2011

Met Marij naar zee

Vorige week ben ik met Marij en Erik naar de zee geweest. Erwin, Liesbeth en Xander waren er ook.
We hebben een windscherm gekocht, zodat we uit de wind op het strand konden zitten. Ik heb in zee gezwommen. Er was een tennistoernooi, daar zijn we naar gaan kijken. We zijn naar Plopsaland geweest. Zaterdag na de zee ben ik nog met de boot gaan varen met mijn mama en papa.




donderdag 11 augustus 2011

Bezoek aan ziekenhuis

Donderdag,11 augustus zijn wij naar Pellenberg geweest. (dit is het ziekenhuis waar ik zal revalideren)
Daar hebben ze mijn benen gemeten voor nieuwe beugels voor na de operatie.  En dan hebben we een bezoek gebracht aan de anesthesist en die heeft gekeken of ik ziekenhuisbacterie had en ze heeft gezegd hoe de operatie gaat verlopen.
De datum van mijn operatie is vrijdag 16 september 2011!

zondag 7 augustus 2011

Ganglabo

Regelmatig moet ik naar het ganglabo in Leuven. De kinesisten kijken dan hoe goed ik al stap. Dit doen ze door allemaal elektroden om mijn benen te plakken. In het filmpje zien jullie hoe dit gebeurt. Opgelet: het ziet er allemaal veel enger uit dan het is.


Vakantie Kroatië


We zijn naar Kroatië geweest. Daar hebben we veel met de boot gevaren. Het was daar wel niet zo goed weer.

Scoutskamp

Van 3 tot 10 juli  ben ik op Scoutskamp geweest naar Zolder. We zijn er gaan zwemmen. We zijn naar het circuit van Zolder geweest, daar waren auto's aan het oefenen. Op de foto hiernaast sta ik samen met Billi, mijn vriendin.EN DAT WAS HEEL TOF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19 juni: Bobbejaanland

Na mijn operatie mag ik één of twee jaar niet meer in de attracties in een pretpark. Jammer, want dat doe ik zo graag. Daarom hebben Hella en Steven mij nog eens een dagje meegenomen naar Bobbejaanland. Het was er super rustig, want het was niet zo'n heel goed weer en de meeste kinderen hadden examens. We hoefden dus nergens lang aan te schuiven en konden op alle attracties meer dan één keer! En weet je wie er ook was? Mijn peter met Stefaan, dubbel zo plezant dus.

Schooljaar 2010-2011: bericht operatie en spreekbeurt

Vanaf mijn geboorte heb ik een hersenbeschadiging, hierdoor stap ik moeilijker en moet ik wekelijks meerdere keren naar de kinesist. Vorig schooljaar vertelden de dokters mij dat ik door een operatie beter zou kunnen stappen. Die operatie zullen ze in september uitvoeren. Wil je weten wat ze juist gaan doen bij mij? Lees dan de spreekbeurt die ik hierover gemaakt heb.

Tekst spreekbeurt over operatie

Een paar foto's en een video van vroeger

Links zie je me tijdens een voetbalwedstrijd in de kleuterklas. Rechts ben ik verkleed.

0p de foto hierboven zie je me met mijn mama en mij pasgeboren broertje. Op de foto's hieronder zie je me van links naar recht: op skivakantie, de death ride in Mechelen en poseren met mij grote zus.


 
Mijn eerste fietstocht van Westende naar Nieuwpoort.